Er zijn verschillende Reiki-opleidingen, klik op onderstaande links om direct naar de betreffende opleiding te gaan.

Reiki 1
Reiki 2
Inwijding op afstand
Wat kan ik na het volgen van een cursus

Er zijn ook speciale pagina’s voor Reikimasters en cursisten.
Reiki opleidingen

De Reiki 1-cursus

Bij de 1e graad komt aan bod hoe een zelfbehandeling werkt en hoe je een ander behandelt. Verder zijn aarding en beginner meditaties onderdelen van het programma. Na deze cursus kan je jezelf en anderen behandelen, mits diegene maar fysiek aanwezig is. Een plant of dier behoort overigens ook tot de mogelijke “patiënten”.

De cursus duurt één hele dag, waarop alle reiki 1-kennis wordt overgedragen. Deze dag bestaat uit de volgende elementen:

· zelfbehandeling
· behandelen van mensen/planten/dieren
· aarden
· de basis van meditatie
· de basis van chakra’s
· energie- oefeningen

Bij de cursusdag hoort een (gratis) terugkomdagdeel, waarop ontstane vragen kunnen worden behandeld en/of de puntjes op de i gezet kunnen worden. Deze dag is vrijwillig en de cursisten moeten zelf aangeven of ze daar prijs op stellen of niet.

Verder moedig ik het stellen van vragen aan; hetzij telefonisch of via email. De begeleiding gaat na de cursusdag dus gewoon door.

Cursustijden & kosten

De cursus begint om 10 uur en eindigt rond 16.00 uur, waarbij de lunch verzorgd wordt. Bij deelname aan één van de cursussen raad ik aan comfortabele, niet knellende kleding te dragen.

€ 200,- inclusief lunch, certificaat en lesmateriaal.

De Reiki 2 – cursus

Hierbij wil ik je uitnodigen voor de Reiki 2-cursus. In deze cursus leer je over hoe je jezelf en je medemens op een succesvolle manier kan aan -moedigen / ondersteunen bij de genezing. Naast de mentale genezing zoals het werken met de Reiki- symbolen en de ontmoeting met onze innerlijke begeleiders, ga ik in op een stuk kennis over het menselijk lichaam.

De cursus geeft je een hoop energie = Kracht. Zodat jezelf kan ervaren wat het effect van de Reiki-Kracht is. Je zal merken dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Steeds weer opnieuw sta ik verstelt wat er allemaal gebeurt dankzij de steun en aanmoediging van Moeder Aarde, het Universum en Reiki. Dan denk ik bijvoorbeeld aan het werken met de Reiki-symbolen en onze innerlijke begeleiders.

Je zal merken dat je wordt aangemoedigd bij iedere stap die je maakt op je eigen levensweg. Je ervaart meer energie, waardoor je je krachtiger voelt. Reiki wordt niet voor niets “de Kracht van de Zon genoemd”. Een welkome aanvulling in het leven van ieder van ons.

Je kunt de Reiki-symbolen en het werken met je innerlijke begeleiders ook gebruiken wanneer je je medemens Reiki geeft, van dichtbij en op een afstand. Zo komen werelden steeds dichter bij elkaar en kan je een grote bijdrage leveren om warmte en plezier hier op aarde (jouw omgeving) te brengen.

Cursustijden & kosten

De Reiki 2-cursus duurt 2 dagdelen of 1 dag vergoeding is €200.

Bovendien is het cursusmateriaal gratis en krijg je een Reiki-boekje mee naar huis, zodat je thuis alles nog eens rustig op je gemak na kunt lezen. Ik gebruik de “Usui-methode van natuurlijk genezen”.

Inwijdingen op Afstand

Het voordeel van een afstand inwijding is dat je in je eigen omgeving bent, je eigen sfeer kunt creëren ,je niet de deur er voor uit hoef  en je eigen tijd kan bepalen. Je hoef je alleen op je zelf  concentreren en de energie ontvangen.

De inwijdingen die ik aanbied worden op afstand gegeven.
De aangeboden energievormen zijn samen met Usui-Reiki , Tera – Mai, Seichem, Shamballa Reiki te gebruiken.

Tachyon  attunement

Meridian Flush  attunement

Grondings en aura

Het Violette Vuur

Kleuren of Angels

Metamorfose

Dolfijn Reiki

Golden T Golden Triangleriangel

Kundalini Reiki

Seichim / 7 Facet Seichim

Sambhalla MD  graad 1-2-3-4

Reiki inwijding op aanvraag

WorkShop

Quantum Touch REiki Healing

Reiki 1 –

Reiki 2-

Reiki  3 A –

Reiki 3 B – B is uitvoerend  Reiki master

Reiki Quantum Touch


Dolfijn Reiki vergoeding

Bij een certificaat komt er 10 euro bij dolfijn donatie.
Donatie bij: A. Kramer ABN Amrobank 409053929 onder vermelding: Dolfijn donatie

Wat kan ik na het volgen van een cursus?

Je geven aan jezelf en aan anderen. Je leert tijdens de cursus hoe je jezelf kunt behandelen en ook hoe je anderen via de stoelbehandeling kunt behandelen en ook hoe je anderen de Reiki-energie kunt doorgeven op de behandeltafel. Deze Reiki-energie komt uit de Bron van alle leven en is onvoorwaardelijk.

Het is dus niet je eigen energie die je geeft en je wordt er daarom ook niet moe van. Integendeel, je krijgt namelijk zelf ook energie als je het aan een ander doorgeeft.

Hierdoor kan iemand zowel lichamelijk e bent na een cursus in staat om de energie van Reiki door tals geestelijk helen, simpelweg door middel van Reiki-behandelingen.

Net als een wondje normaal gesproken geneest, is ons lichaam ook in staat om andere klachten te genezen of te verminderen. Door een persoon met Reiki te behandelen, zal de energie van Reiki het lichaam en de geest weer aanzetten tot zelfgenezing.  Het is goed om jezelf met Reiki te behandelen zodat je beter in staat bent om ook anderen te helpen.

Als jij goed voor jezelf zorgt dan kun je ook anderen beter helpen. Je kunt Reiki na het volgen van een cursus je leven lang gebruiken.

Reiki oefenavonden

Voor mensen die al ingewijd zijn in één of meerdere Reiki-graden, zijn er Reiki-oefenavonden om aan mee te doen. Op deze avonden worden Reiki-behandelingen uitgewisseld. Heel prettig voor degenen die graag wat meer met Reiki willen doen of hun Reiki-ervaringen willen delen met anderen. Gasten die willen kennis maken met Reiki zijn hartelijk welkom. Op dit moment staan de avonden op de tweede vrijdag van de maand.

Aanvang 20.00 uur tot 22.00 uur.
Vergoeding € 6.50

Aanmelden kan via e-mail

Namasté Annet

Cursussen aanbod:

Reiki 1
Reiki 2
Reiki 3 A
Reiki 3 B

Opfris cursus Reiki 1
Opfris cursus Reiki 2
Opfris cursus Reiki 3 A
Opfris cursus Reiki 3 B

Metamorfose massage
Reiki verdiepingsavond

Afstandsinwijding

Shamballa
Kundalini Reiki
Dolphin inwijding
Initiatie van melchizedek
Sambhalla MD
Kundalini

Reiki behandelingen

Reiki behandeling
Reiki op afstand

Tarieven

€ 200
€ 300
€ 500
€ 500

€ 60
€ 60
€ 200
€ 200

€ 150
€ 6

 

€ 22,50
€ 60
Gratis
€ 15
€ 250
€ 60

 

€ 32,50
€ 10,00